Snart är det vår!

Älska livet!! Hata Shell!

Diktator K tvingade oss att skriva ner tio bra saker hos oss själva och tio dåliga.

Det bästa med mig är att jag är lojal det sämsta är att jag inte kan säga nej.

Vad tycker ni?


~ ~~~ ~~ ~

Älska livet!

Hälsningar till världen!

Ni får jättegärna ringa mig! En pik till dem som befinner sig i hålan Lönsboda. Jag vet inte riktigt om jag ska hälsa till Köpenhamn men jag gör det ändå. Mama och Papa många pussar!. Kör försiktigt ni som är påväg till Trysil. Ta hand om er alla Växjöbor, lyd era mammor och va inte kaxiga. Paret i gammleby får gärna skriva vad dem tycker om att jag har tattat mig. Varma hälsningar till London jag tror visst att mitt hjärta befinner sig där.

Och nu FITNESS CENTER.


Mörkt som i en säck och kallt som i en isbjörns rövh...

Stockholm är lika fanatiskt som vanligt men dock inte lika mysig som råtthålan i skåne. I alla fall.. Storasyster trycker i mig äckliga piller och Kan Jang och hon är riktigt hysterisk about it. D-lo saknas så jag hoppas att hon har fete ångest,


   Aaaaaaaaah jag har tattat mig!

Todo lo puedo en Cristo que me fortaleze - Allt förmår jag i Jesus Kristus som ger mig styrka
Filliperbrevet 4:13


En snabb bön!

Hej! Ta hand om Josie och Mickis i Köpenhamn, håll klamydia långt ifrån dem. Jag vill inte bli åksjuk och jag hittar inte åkpillerna. Hoppas att Storasyster kör och hämtar mig inte går. Att min skjuts (Alex) inte har försovit sig. Hjälp mamma så att hon kommer in på Facebook. Min skatt glöm inte min skatt! Eller min katt! Ta hand om min man.

Vi ses i huvudstaden!

14-02-09

Vi började dagen med en drink!




BAKIS

Excuse me while I light my Spliff.... SPLIFF! Oh girl i got to take a lift


Clumsy cause i´m falling in love


 Fergie - Clumsy
 3 av 3 +



  Uppvärmningsdans Zuuuuuumba!

04-03-2009

Har jag en dejt med Per-Erik han är en högutbildad.......... KIROPRAKTOR!


En gång sku..

En gång skulle jag färga håret mörkbrunt men det blev svart. Helt underbart!





Den sanna indianen i mig träder fram och mitt smeknamn blir Pokahontas.


It´s Fergie Ferg and Daddy Yankee bitches!


Daddy Yankee feat Fergie - Impacto
Nu har jag bara 1 kvar!

I´m gonna make history

Det är perfekt för änglar och hjärtan i snön, det är vackert och det är första gången i mitt liv jag tycker det. Imorgon ska jag prata om min framtid. Jag är inte rädd,  jag var tills någon la ett varmt täcke av trygghet över min själ. Visst kommer det bli svårt och jag kommer att göra fel men om jag har Gud vid min sida kommer allt bli bra. Jag har framtiden i mina händer. Jag äter upp alla godisbitarna i Gott och blandat påsen men jag sparar dem hårda och svarta till någon speciell. Jag tjurar inte över snön för att det är vackert och sparar det till slasket istället. Jag bråkar med chefen för att ingen annan vågar. Jag tränar för att jag precis som alla andra kan nå ett mål. Jag ringer hysterisk till Storasyster för att jag har en. Jag skäller på er för att jag älskar er.

Idag lovade min man mig framtiden.



Jag och snön i ett 2009

Iiiik!

Jaha, då tog jag mått igen!

Oktobers:
Längd : 150 cm
Midjemått: 72cm
Bröst: 85cm
Armar: 27,5
Gött (rumpa): 99cm
Lår: 50 cm

Februari:
Längd: 165 cm
Midjemått: 70 cm
Bröst: 82 cm
Armar: 26
Gött: 96
Lår: 51

Jag är nöjd!

Allmän åkning

Jag har inte åkt skridskor sedan 2002..  men imorgon är det dags! Stora banan allmän åkning. Jag tänker åka och jag tänker åka riktigt fort. Följa med snälla?


När vänner svi..

När vänner sviker bakar jag nyttigt bröd!



Och nu måste jag bjuda!

0302

Det snöar.. min man har precis försvunnit i snön med nyrakad skalle. Far min trixar med tv kanalerna och jag vill åka skridskor.

Är det inte underbart när man får höra vad människor runt omkring  tycker på riktigt om dig? Helst ska det vara positivt  och poetiskt men jag får oftast en negativ rap attack... (aa aa aaaa raaaap attaaack ) Min chef säger till mig att jag är en duktig arbetare och en snäll människa men också så förbannat feg, jag skyller på att han var bakis. En kille sa till mig att jag var mysig och behaglig att umgås med, han var full.



.. och du! Kom och hämta din födelsedagspresent!

Me - 0003

Jag vet att jag tjatar och jag vet att det är mitt eget fel men jag har varken tid eller pengar så håll käften.

Jag lyfter på benet, det gör ont. Jag tittar på tv, det gör ont. Jag sitter på tåget, det gör ont. Idag promenerade jag och det gjorde fruktansvärt ont.

Ni får ursäkta mig om jag inte är på topp och kan  ta tag i allt och kan tänka på alla... som sagt jag har ont. Förlåt för att jag inte lyssnar som jag ska och gråter för allt.

Min enda medicin just nu är att ligga i sängen tillsammans med min man. Han är varm och tar hand om mig.


Folk at the gym

När jag går ner till gymmet för att svettas vill jag att allt ska vara perfekt. Ett litet störningsmoment kan få mig att vända och köra hem igen.  Därför observerar jag alla väldigt noggrant när jag springer på löpbandet för att då är jag redan på och hur mycket jag än stör mig på någon eller något kommer jag aldrig att hoppa av.  Då lägger jag märke till att folk verkligen tar sig tiden att packa ner träningskläder i väskan, kör ner till gymmet, fyller sin vattenflaska för att sedan ställa sig och mingla..... MINGLA! Sen är det dem som går ner bara för tidningarnas skull, där sitter dem och läser och cyklar i slow motion, killar som går ner, lyfter och väsnas så dem skiter på sig.

Och dem som glor med öppen mun och sedan gör som du gör. (dem är gulliga )

Va med mig!

Snart ska jag äta, ät med mig? Sen ska jag träna, träna med mig? Jag ska dricka proteiner, proteiner till dig? Städa mitt rum, vill du?

Gissa vad jag är nu...  sällskapssjuk

Benen krampar

Mamma vattnar blommorna på gymmet

RSS 2.0